Jagtrejse i udlandet – alt hvad du skal vide

Drømmer du om at tage på en anderledes ferie, hvor du tilbringer det meste af tiden i den skønne natur? Så bør du overveje at tage på en jagtrejse. Der findes utallige former for jagtrejser, og du kan tage til alverdens forskellige lande og opleve dyrelivet og naturen helt tæt på. Ønsker du at vide mere om jagtrejser i udlandet og finde ud af, hvor du kan tage hen, hvad du kan jage samt hvad du skal have med, så kan du med fordel læse med videre. I dette indlæg finder du nemlig svar på lige netop disse ting, så læs med og bliv klædt godt på til at tage på jagtrejse.

Hvor kan du tage hen?

En af fordelene ved at tage på jagtrejse er, at du kan rejse over hele verden. Det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor din rejse kan gå hen. Drømmer du eksempelvis om en eksotisk jagtrejse med safari i Sydafrika, hvor du både jager og kigger på vilde dyr, så er dette muligt. Omvendt er det også meget populært at tage på kør-selv-ferie til Polen, hvor der ligeledes er mange dyr at jage i den smukke natur. Andre populære rejsemål for jagtinteresserede er Canada og Frankrig, men du kan faktisk rejse og jage forskellige dyr over hele verden.

Destinationen afhænger altså af, hvor eksotisk du ønsker turen skal være samt hvilke dyr, du ønsker at jage. Det er nemlig forskelligt, hvilke dyr der jages efter i de forskellige lande, hvilket du kan læse meget mere om i nedenstående afsnit.

Hvad kan du jage?

Det er forskelligt fra destination til destination, hvad der er tradition for at jage. I nogle lande jages der mest fugle, mens større rovdyr jages i andre lande. Ønsker du at gå på jagt efter et specielt dyr, så bør du finde ud af hvilke lande, der tilbyder denne slags jagt.

Det er meget forskelligt, hvad der jages i de forskellige lande. I Namibia eller Sydafrika er der tradition for at tage på antilopejagt. Ønsker du at jage i et mere udfordrende terræn, kan du med fordel tage på bjergjagt. Der findes mange forskellige bjergkæder rundt omkring i verden, hvor du kan jage vildt. Nogle af de mest populære er Alperne, Pyrenæerne og Tatrabjergene. I Canada, Alaska og Rusland har du mulighed for at jage bjørne, hvilket for langt de fleste jægere er en spændingsfyldt jagt. Du kan naturligvis også jage hjorte og bukke diverse steder i verden – mulighederne er utallige.

Hvad skal du huske at have med?

Når du skal på jagtrejse, er det naturligvis først og fremmest vigtigt, at du har et jagttegn. Et jagttegn er uundværligt for enhver dansk jæger, da det er lovpligtigt at have sådan et. Har du ikke et jagttegn, kan du nemt, sikkert og hurtigt taget et hos jagtskole.dk, som tilbyder den nødvendige, professionelle undervisning i hele landet. Læs meget mere om dine muligheder ved at følge linket.

Du bør desuden altid tjekke op på de gældende love og regler i det land, som du skal rejse til. I nogle lande kræves der nemlig, at man tager jagttegn i det pågældende land.

Vælger du at tage på kør-selv-jagtferie, så bør du investere i en god GPS, som kan føre dig sikkert frem til destinationen. Denne test af GPS’er sikrer dig, at du vælger den rette GPS til dine behov, så du kan komme godt fra A til B, hvor end du befinder dig i verden.

Tags: ,