Vi kom nemt rundt i byen med billeje i Cesme

Vi overvejer at bestille vores ferie i Cesme i Tyrkiet allerede nu. Sidste gang, vi var der, var det et meget populært område, og vi var meget heldige at vi kunne få både hotelværelse og billeje i Cesme. Vi glæder os allerede rigtig meget til at komme tilbage, da det er et rigtig hyggeligt område, som i øvrigt byder på mange seværdigheder.

Vi blev ret hurtigt forelsket i Cesme, der muligvis er en af de byer i landet, der indeholder flest attraktioner og historiske seværdigheder; altså en virkelig turistvenlig by. Der var faktisk så meget at se, at vi slet ikke nåede det hele, selv om vi havde bestilt billeje i Cesme til vores ferie, hvilket vi selvfølgelig var lidt kede af, så vi håber, vi når lidt mere næste gang, vi besøger byen.

Med billeje i Cesme kunne vi i øvrigt komme nemt rundt på vores ferie, men godt nok er det en by, der byder på mange spændende turistattraktioner, men til gengæld ligger byen også lige ved stranden, og man skulle være et skarn, hvis man ikke lige brugt nogle timer dernede.

Vi bestilte billeje i Cesme over nettet, og undgik dermed en masse besvær, da al udfyldningen foregik online. Vi fik i øvrigt også den bedste bil, vi kunne have ønsket os, og jeg håber meget, vi kan få nogenlunde den samme bil, n år vi skal af sted igen.