Hvordan overbeviser jeg dem om at billeje i Malaga er en god idé?

Vi er nogle gutter, der skal fejre, at vi er blevet færdige med vores bachelorprojekt. Vi kender alle hinanden fra universitetet, hvor vi studerer spansk, så vi blev selvfølgelig enige om, at vi ville fejre det med en rejse til Spanien. Vi har aftalt, at vi tager af sted her til sommer, hvor vejret er rigtig varmt, men vi skal nok først lige blive enige om, om vi skal bestille billeje i Malaga eller ej.

Vi er alle enige om, at vi skal flyve derned, men om vi så også skal leje en bil til at have dernede, er vi ikke helt enige om alle sammen. Jeg synes bestemt, vi skal finde billeje i Malaga, da det ville gøre alting meget nemmere med hensyn til transport dernede. Når vi er fire personer, skal vi måske handle en del, og så ville det være rart med en bil.

Men to af dem, der skal med på turen argumenterer for, at vi nok bare skal sidde og drikke hele dagen, og at man jo så ikke må køre i bil, eller at vi bare skal ligge ved poolen og tage sol. Jeg håber dog alligevel, at jeg inden det bliver sommer kan få dem overbevist om, at det er en god idé at bestille billeje i Malaga, frem for bare at skulle gå rundt dernede.

Tags: ,