Julerejser i Europa – Top 3 destinationer at holde julen

Vi nærmer os julen med hastige skridt, har du overvejet at tage ud og rejse i julen og opleve lidt andet end den sædvanlige danske jul, så er her et par destinationer som er værd at besøge i julen. Det er meget forskelligt hvordan man fejrer julen rundt omkring i Europa, så tag ud og rejs og oplev julen på en helt ny måde.

Tag til Costa del Sol

Er du til sol og varme, så er det måske en tur til costa del sol du skal. Her er billigt, her er en masse danskere og du kan helt sikkert finde et sted som laver et dansk julearrangement, hvor du kan få dansk julemad og møde andre danskere. Vejret på solkysten kan være rigtig godt i December, men det kan selvfølgelig også være skidt. Det bliver dog sjældent under 10 grader og til tider kan det godt blive over 20 grader og høj sol om dagen. En ting du bør se mens du er på solkysten i julen, er julelyset i Malaga, der er altid mange mennesker og et smukt syn vil møde din øjne.

Tag med kæresten til Paris

Vil du gerne ud og rejse med din kæreste eller livspartner, så er der intet så romantisk som en tur til Paris. Her kan i nyde nogle hyggelige og romantiske dage sammen, få slappet af og opladt batterierne igen. Rundt om i Paris er der en masse juleshows og julemarkeder som i kan tage på og finde en masse sjove ting. Der er selvfølgelig også altid pyntet flot op med julelys og andet julehygge i gaderne. I paris er der også restauranter og hoteller som laver julearrangementer med julemad og hygge, så i kan være sammen med andre mennesker på denne store dag.

Hold jul i Rom

Er du mere til kulturelle oplevelser og historie, så bør turen helt klart gå til Rom. Her er der en masse historie og spændende steder at se. En ting du bør opleve i Rom i julen er en tur ind i vatikanet, her er et af de smukkeste juleshows, det er en smuk og unik oplevelse som du helt sikkert ikke lige glemmer foreløbig. D. 24 December er en helt almindelig dag i Rom, hvor butikker og andet har længe åbent, om aftenen går man dog ofte ud og spiser fisk. Ifølge den katolske tro, blev Jesus født julenat, så det er d. 25 de fejrer julen.

Det var vores bedste bud på hvor du kan rejse hen og fejre julen og samtidig få lidt nye oplevelser i livet. Husk at køb en god gave til din rejsepartner, det kunne eksempelvis være en anderledes oplevelsesgave, sådan en kan du finde på Gavespot.dk. På denne side kan du finde en masse oplevelser i danmark, så hvis gaven er til en eventyrer der elsker at opdage og opleve nyt, så tjek det endelig ud.