Nyd sommeren på arbejdspladsen

I sommermånederne stræber vi efter at tilbringe mere tid udendørs og nyde det vidunderlige sommervejr. Selvom det måske ikke er alle uger, vi holder sommerferie, ønsker vi stadig at kunne drage fordel af de gode vejrforhold og nyde velsmagende mad, mens vi er på arbejde. Derfor skal du, sammen med din arbejdsplads, have fokus på at skabe et sted, som ikke kun fremmer produktivitet, men også understøtter medarbejdernes velvære. Det handler om at sikre, at medarbejderne får den bedst mulige sommeroplevelse, mens de er på arbejde. 

Spis frokost udenfor

Sørg for, at din arbejdsplads giver medarbejderne mulighed for at nyde frokosten under åben himmel med frisk luft og dejligt vejr. På den måde kan I drage fordel af det skønne sommervejr. Det handler om at have et udendørs areal med borde og stole, eventuelt med skyggeområde for at skabe de perfekte rammer for at slappe af og finde ro i sindet midt i naturen. På den måde kan de ansatt være i et afslappende og behageligt miljø, mens de nyder deres frokost.

Find den rette frokostordning til ferieperioder

Selv i sommermånederne, hvor medarbejderne skiftevis tager ud på eventyr og holder velfortjente ferier, bør din arbejdsplads være opmærksom på, at der stadig er behov for en pålidelig frokostordning for dem, der bliver tilbage og “holder skansen”. De skal stadig have adgang til velsmagende og indbydende frokost i denne periode for at opretholde energi og produktivitet på arbejdspladsen. I en tid, hvor medarbejderne tager på ferie på forskellige tidspunkter, kan det være en udfordring at opretholde en konsekvent frokostordning. Her kan frokostordninger.dk være en god løsning, da de er fleksible i forhold til løbende at ændre antal kuverter, når medarbejderne går på ferie. 

Iskold forfriskning

Når det er varmt, findes der ikke noget bedre end en dejlig, kold forfriskning. Sørg derfor for at tilbyde kolde forfriskninger i løbet af dagen, især hvis den varme sommerdag opvarmer lokalerne. Medarbejderne skal kunne holde sig hydreret og friske, hvorfor vanddispensere bør placeres strategisk rundt omkring på kontoret. Det kan suppleres med frugtkurve bestående af saftige frugter som vandmelon, vindruer, jordbær, ferskner og lignende. På de rigtig varme dage kan medarbejderne forkæle sig til sodavandsis for at få en kølende fornemmelse på kontoret. Med adgang til kolde væsker, er det muligt at holde en forfriskende atmosfære på kontoret. 

Med spændende frokostmuligheder og en behagelig atmosfære, som inddrager sommerens dejlige lune varme vejr, kan du sikre dig, at du og dine kollegaer får en skøn frokostoplevelse på arbejdet i sommerperioden. Det er ikke kun med til at øge trivsel og produktivitet, men også styrke sammenholdet blandt medarbejderne og arbejdsglæden.