Rundrejser i Thailand: Hvilken rejse skal min veninde og jeg vælge?

Min veninde og jeg har længe snakket om at rejse til Thailand, og nu har vi besluttet os for, at nu skal det være. Derfor sidder vi lige nu og kigger på rundrejser i Thailand, så vi har lavet lidt research, inden vi rent faktisk bestiller vores rejse til Thailand.

Vi har besluttet os for, at vi skal af sted til februar, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det det eneste tidspunkt, hvor vi begge kan tage fri fra arbejde, og derudover er det også et rigtigt godt tidspunkt at rejse til Thailand på. Rundrejserne skulle være ret billige, og på den måde kan vi få set og oplevet meget mere, end vi ellers ville gøre. Sidst men ikke mindst spiller vejret også en stor rolle. I februar måned er det som regel iskoldt herhjemme, det er mørkt, og februar føles altid som en virkelig lang måned. I Thailand er vejret til gengæld langt bedre, og derfor tænkte vi, at vi kunne slå to fluer med ét smæk ved at købe rundrejser i Thailand, så vi tager af sted i februar.

Nu sidder vi som sagt og kigger på de her rundrejser i Thailand, men vi har lidt svært ved at beslutte os for, hvilken rejse vi skal vælge. Derfor kunne vi godt tænke os at høre fra dig, hvis du har været i Thailand og måske har nogle anbefalinger til, hvad vi skal se og opleve.

Du kan finde de rundrejser vi kigger på her.

Du må også meget gerne fortælle os om din rejse til Thailand – hvordan var den, var den god, og hvad lavede du? Vi er super spændte og glæder os rigtig meget til at tage af sted!